ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΣΤΟΧΟΙ

Το 2000 καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε το πρώτο και νόμιμο « ΡΕΤ ΤΑΧΙ » στην Ελλάδα! Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και στις χαμηλές μας τιμές η εταιρεία προβλήθηκε επανειλημμένα από τα ΜΜΕ (περίπου 20-25 φορές στην τηλεόραση , στο ράδιο , σε εφημερίδες και περιοδικά εντός και εκτός Ελλάδος) έγινε πολύ γρήγορα συνώνυμο με τις εξειδικευμένες μεταφορές μικρών ζώων και κατοικίδιων.
Από τον πρώτο καιρό το όνομα μας « ΡΕΤ ΤΑΧΙ » είναι κατοχυρωμένο στο υπουργείο εμπορίου με αριθμό 190525 για να μην γίνεται σύγχυση και να ξεχωρίζει…..
Η εταιρία μας του πρώτου και νόμιμου pet taxi διαθέτει:
αυτοκίνητο Ταξί και συνεργαζόμενα βανάκια (με θέσεις & παράθυρα) πλήρως εξοπλισμένα και διαμορφωμένα για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων……….
Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι πάντα καθαρά , σε άριστη κατάσταση (A/C , ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ) και με ότι μπορούν να χρειαστούν οι μικροί μας φίλοι κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ή μικρού ταξιδιού!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ κλουβάκια όλων των ειδών και διαστάσεων , φάκες για να πιάνουμε ατίθασες γατούλες , αρπάγη για να πιάνουμε επιθετικά σκυλάκια ,  φίμωτρα , φορεία , ειδικά λουριά , νερό , τροφή , κουτί πρώτων βοηθειών και πλήρη εξοπλισμό για πουλάκια και ψαράκια σε ενυδρείο.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ:
 • Κτηνιατρεία – Κλινικές – Νοσοκομεία (με αναμονή)
 • Φυσιοθεραπευτές σκύλων και συνοδών (Pet masseurs)
 • Pet Shops
 • Εκτροφεία & Εκπαιδευτήρια
 • Πανσιόν & Ξενώνες
 • Πρακτορεία & Λιμάνια
 • Αεροδρόμια
 • Κομμωτήρια σκύλων (με αναμονή)
 • Pet Cafe – Dog Cafe
 • στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ αν χρειαστεί (σε όλη την Ελλάδα)  για μόνιμες και νόμιμες λύσεις χωρίς έξτρα χρεώσεις για πάντα.
 
* *     Οι Στόχοι μας είναι απλοί ……..
 1. Προσφορά πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές (Απλές Μεταφορές , Ταξίδια , Κοιμητήριο Μικρών Ζώων,Dog Walking, Pet Sitting) κλπ!
2..  Καθιέρωση του ονόματος & της αξιοπιστίας του ΡΕΤ  ΤΑΧΙ στο χώρο μεταφοράς των κατοικίδιων για όλη την Ελλάδα από το 2000.
3..  Βιωσιμότητα του ΡΕΤ ΤΑΧΙ σ’ενα δύσκολο περιβάλλον (αθέμιτος ανταγωνισμός  ,  παράνομη αντιγραφή και παραποίηση  σημάτων-εμβλημάτων ‘ΤΑΧΙ’  από περιστασιακά αλλοδαπά ή παράνομα οχήματα).
  1. Εξέλιξη & περαιτέρω Ανάπτυξη των εργασιών του ΡΕΤ ΤΑΧΙ & των δραστηριοτήτων του σε ότι έχει να κάνει με το “PET SUPPORT”.
  2. Συμμετοχή και παρουσία σε όλες τις γνωστές εκθέσεις του χώρου όπως M.E.C. , Ε.Κ.Ε.Π , ΑΕΡΟΔΡ. ΕΛ. ΒΕΝ. (pet’s today) κλπ. αλλά και στα ΜΜΕ (TV , RADIO , ΤΥΠΟΣ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ).
  3. Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αλλά και μεταφοράς όλων των ζώντων ζώων, παντού και χωρίς εξαιρέσεις.
    * Προσοχή σε διάφορους επιτήδειους που παραποιούν το όνομα “Pet Taxi” με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση στο καλοπροαίρετο φιλόζωο επιβατικό κοινό…. 
    


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ
* Η Καλύτερη Φιλοφρόνηση Είναι η Αντιγραφή *

www.pettaxi.gr info@pettaxi.gr

https://pettaxi.gr/wp-content/uploads/2022/11/PETTAXI-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΤΑ-ΚΛΟΥΒΙΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ-ΣΤΙΣ-ΣΥΝΘΗΚΕΣ-2.mp4

Call Now Button